Brasiliansk voksing

Intimvoksing som innebærer å fjerne alt av kjønnshår. Ønsker man å beholde noe kan man selvfølgelig det.

Det brukes mild stripsfri voks til all intimvoks behandling. Dette er en type voks som er snillere mot huden, men røff på alle typer hår. Ofte mindre smertefullt enn ved tradisjonell stripsvoks. Huden vil ikke ha noe sårhet etter behandling ved bruk av stripsfri voks.


Hvorfor fjerne hår ved hjelp av voks?

·Området som vokses holder seg hårfritt lenger enn ved barbering

·Ved intimvoksing kan man oppleve å være hårfri i flere uker etter behandling

·Hårene som vokser ut er ofte tynnere og mykere

·Hårene blir fjernet med roten, fremfor barbering hvor håret blir kuttet rett ved hudoverflaten (kjenner gjerne stubber igjen dagen etter)


Hvordan foregår behandlingen?

Når du kommer til behandling blir du tatt med til behandlingsrommet. Her vil du få gode instrukser på hva du skal gjøre. Deretter vil terapeuten gå ut slik at du får litt tid alene til å gjøre deg klar. Ved brasiliansk må du ta av alle klær nedentil. Det ligger en våtserviett som du kan bruke hvis du føler behov for det og et håndkle som du kan legge over deg før terapeuten kommer inn igjen.


Er det første gang du får utført en slik behandling er det normalt å være litt nervøs. Både for smerte og det å være naken foran en annen person. Vi gjør alt i ditt tempo og kommuniserer hele veien. Du skal kjenne deg trygg, komfortabel og ivaretatt.


Menstruasjon og graviditet

Det ingen problem å utføre behandling selv om du har menstruasjon eller er gravid, så lenge du selv er komfortabel med dette. Har du menstruasjon er det viktig at du skifter tampong før du kommer.


Før du kommer

Det er viktig at hårene er mellom 0,5-1 cm lang. Dette for at du skal få et så godt resultat som mulig. Er de lenger kan de evt trimmes før vi begynner behandlingen.


NB! Utføres kun på kvinner, ikke menn.

0