Ansiktsbehandling

Ansiktsbehandling Express
Rens, peeling, maske, avsluttende krem

450,-

Ansiktsbehandling Klassisk
Rens, hudanalyse, peeling, ansiktsmassasje, maske, avsluttende kremer

650,-

Ansiktsbehandling Luxus
For deg som ønsker total avslapning. Her får du en avslappende ansikt- og skulder/nakkemassasje. Rens, peeling, maske og avsluttende kremer

850,-

Dyprens uten/ med Green Peel 
Rens, hudanalyse, peeling/ Green Peel, (utklem ved behov) maske og avsluttende kremer.
* Perfekt for ungdomshud med akneproblematikk

650/ 800,-

GREEN PEEL®:

Green Peel®Express
Den mildeste utgaven av en Green Peel. Populært kalt «party peel» grunnet den fantastiske gløden man får etter behandlingen. Bekjemper tidlig aldring og tap av spenst, bedrer også akne og sensitiv hud. Dette er en express utgave og tar ca. 30 minutter. Her utgår ampulle og maske. 

850,-
Green Peel®Fresh Up
Den mildeste utgaven av en Green Peel. Populært kalt «party peel» grunnet den fantastiske gløden man får etter behandlingen. Bekjemper tidlig aldring og tap av spent, bedrer akne, reduserer store porer og styrker hudbarrieren som gjør det til den perfekte behandling også får sensitiv hud. Her inngår ampulle og maske. Anbefalt å begynne med «Express» eller «Fresh Up» første gang du prøver Green Peel. 

1100,-

Green Peel®Energy
En dypere variant innen Green Peel. Passer for deg som ønsker å bedre rynker/linjer, akne, arr, pigmentering, store porer. Gir masse glød og energi til huden. Kan være litt rød i huden den første dagen etter behandling, men ikke mer enn at man kan på fest dagen etter. Setter ingen begrensninger i hverdagen, men likevel en meget effektiv behandling. Gir gode resultater.

1200,-

 

Hudanalyse
En grundig hudanalyse for å kartlegge din hud og dine behov, du får gode anbefalinger om riktige produkter og behandlinger for deg.
*Ved kjøp av produkt er hudanalysen gratis

 

 

200,-